keskiviikko 19. joulukuuta 2018

Apua takkuisiin ja sähköisiin hiuksiin

En varmasti ole ainoa, joka kärsii huonokuntoisista hiuksista, jotka tuntuvat olevan pesun jälkeen pelkkää takkua ja kuivuttuaan sojottavat sinne ja tänne. Itse olen rääkännyt hiuksiani toistuvilla blondauksilla ja värjäyksillä, jotka ovat ainakin suurimmalti osin hiusongelmieni taustalla.

Myös talvi on hiuksille rankkaa aikaa. Pakkaset kuivattavat hiuksia ja päänahkaa. Lisäksi hiuksista tulee helposti todella sähköiset ja se on todella ärsyttävää, eikö totta? 

Itse olen löytänyt avun sekä elottoman näköisiin että sähköisiin hiuksiini hiuksiin jätettävistä hoitoaineista. Hiukset ovat ihan super kiiltävät ja ihanan helppohoitoiset sen ansiosta! Tämän hetken suuri rakkauteni on Love Nature Avocado Oil hius- ja vartaloöljy.  Tuote kosteuttaa ja ravitsee sekä vartalon ihoa että hiuksia. Hiuksissa käytettynä öljy saa ne kiiltämään upeasti, eikä hiukset olieollenkaan sähköiset. Apua takkuisiin hiuksiin
Love NatureSuihkun jälkeen olen pyyhekuiviin hiuksiin laittanut pienen määrän öljyä ja sen jälkeen harjannut hiukset. Aiemmin hiuksistani löytyi aina suihkun jälkeen kohtia, jotka tuntuivat lähes rastoilla, kun olivat niin hirveässä takussa ja tuntui, ettei mikään auttanut niihin. Tämä siis vaikka käytin pois huuhdeltavaa hoitoainetta! Voinet varmasti kuvitella, miten tuskaisaa sellaisten hiusten harjaaminen on. Nyt takkukohdatkin selviävät kuin itsestään, eikä harja ole täynnä katkenneita hiuksia harjauksen jälkeen. 

Öljy-sana sai itseni aiemmin kuvittelemaan, että hiuksista tulee rasvaisen näköiset hiusöljyä käytettäessä, mutta se on osottautunut turhaksi luuloksi. Itse olen kokenut tämän tuotteen ihan pelastuksena talven rasittamille hiuksille! 

Shampoona olen käyttänyt tällä hetkellä Love Naturen Avocado Oil & Chamomile 2-in-1 shampoota, jonka sisältämät avokado-öljy ja kamomilla puhdistavat ja hoitavat hiuksia. Tykkään myös siitä, että kaikki Love Nature-sarjan poishuuhdeltavat tuotteet ovat biohajoavia. 

Vielä 27.12 saakka on voimassa tarjous, joka kannattaa hyödyntää, mikäli kärsii kuivista hiuksista. Tarjous kuuluu hyväntekeväisyys-esitteen setteihin. Hyväntekeväisyys esitteeseen on koottu 8 erilaista settiä, jotka ovat todella edullisia ja sen lisäksi jokaisesta myydystä setistä lahjoitetaan 1e SOS-lapsikylän joulun tukemiseen.  

Hiussettiin kuuluu ylläesitellyt tuotteet, eli Love Naturen Avocado Oil & Chamomile shampoo sekä Love Naturen Avocado hius- ja vartaloöljy, sekä Styler Detangle-selvitysharja, joka on suunniteltu hiusten hellävaraiseen selvitykseen. Setin hinta on vain 9,90e (norm 32e), eli todella edullisesta setistä on kyse. Oriflame
Eroon takkuisista hiuksistaKaikkiin Love Nature-sarjan tuotteisiin pääset tutustumaan klikkaamalla tästä.   

Kaikki tämän postauksen linkit vievät omaan Oriflame verkkokauppaani. Tervetuloa tutustumaan verkkokaupan tarjontaan ja tekemään ihania ostoksia! Mikäli tarvitset tilauksen tekemiseen apua tai muutoin neuvoja tuotteisiin liittyen, niin ota yhteyttä joko sähköpostitse (hillevi.joutjarvi (at) hotmail.com) tai Facebookin kautta: https://web.facebook.com/hillevijoutjarvioriflame/

4 kommenttia:

 1. Onnea uudelle blogillesi♥ Mielenkiinnolla jään lukijaksi ja seuraamaan molempia blogejasi. Kirjoitinkin jo toiseen blogiisi aikaisemmin että teen Oriflamen tilauksen kauttasi. Se on suunnitteilla ja kunhan ehdin katsella kunnolla esitteet niin teen sitten tilauksen.
  Mukavaa viikon jatkoa♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon <3 Nyt kuvastoissa onkin kaikkea tosi ihanaa <3 Mukavaa viikon jatkoa myös Sinulle! Ei ole enää monta yötä jouluun, jeee <3

   Poista
 2. Jätettävät hoitoaineet on monesti paljon tehokkaampia ja öljyillä saa kiiltoa💝

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Poishuuhdeltavat hoitoaineet eivät tosiaan itselleni useinkaan ole riittäviä ja olen ihan samaa mieltä, että jätettävät hoitoaineet ovat niitä tehokkaampia. Itse olen tykännyt nyt tuosta öljystä ihan valtavasti :)

   Poista