tiistai 18. joulukuuta 2018

Tervetuloa Unelmien hehkuun!

Mikä Sinun unelmasi on? Minun unelmani on se, että voin elää sellaista elämää, jota oikeasti eletään juuri nyt, eikä joskus tulevaisuudessa. Kuinka usein ihmiset elävätkään siten, että odotetaan vaan asioiden tapahtuvan vasta seuraavalla lomalla tai eläkkeellä.  Tämän vuoksi haluan tehdä töitä kotona, jolloin pystyn määrittelemään omat työaikani ja huolehtimaan lapsistani kotona. Lapsuus on todella lyhyt ja se on yksi syy, miksi haluan tehdä kotona töitä. Toinen syy löytyy nykypäivän jatkuvasti tiukentuvasssa työtahdissa.

Olen ammatiltani lähihoitaja, mutta koen, ettei nykypäivänä hoitajat pysty tekemään työtään siten, kuin haluaisi ja se tekee työstä todella rankkaa. Hoitajan työ on niin tärkeää, ettei sitä pitäisi kenenkään joutua tekemään kiireessä. Se on aivan epäinhimillistä, enkä tarkoita ainoastaan hoitajia. Vaan myös hoidettavia.

Olen ollut 4 vuotta kotona lasteni kanssa ja äitiysloman jälkeen tehnyt keikkatöitä lähihoitajana sekä tehnyt kotona kirjoitustöitä. Vasta vähän aikaa sitten aloitin Oriflamen edustajana ja nyt jo tuntuu, että tämä tulee olemaan iso osa tulevaisuuttani.

Kerron tässä blogissa siitä, miten itse pyrin saavuttamaan omaa unelmaani sekä sen lisäksi kerron hyviksi havaitsemistani kosmetiikka- ja hyvinvointituotteista. Luvassa on perustietoa siitä, miksi tuotteita käytetään ja lisäksi esittelen Oriflamen tuotteita. 

Oriflamen löysin, kun etsin itselleni työtä, jota pystyisin tekemään kotoa käsin. Kirjoitustyöt tuovat osan tuloista, mutta tarvitsin niiden lisäksi lisätuloja. Oriflamen löysin sattumusten kautta, mutta lähes heti tiesin, että löysin oman juttuni. Kauneuden ja hyvinvoinnin parissa teen mielelläni töitä ja rakastan auttaa muita löytämään itselleen sopivia tuotteita. Myös uusien edustajien auttaminen homman alkuun on ihan super palkitsevaa! 

Tiesitkö, että Oriflamen edustaja voi perustaa itse kuluttoman verkkokaupan, jonka kautta voi myydä tuotteita? Mahdollistaa aivan uudella tavalla tuotteiden myynnin. Voit käydä tutustumassa verkkokauppaani ja sen tarjontaan. Myös Sinulla on mahdollista perustaa samanlainen verkkokauppa! Minun verkkokauppani löydät osoitteesta: http://beautystore.oriflame.fi/hillevijoutjarvi 

En itse juurikaan meikkaa, mutta kosmetiikkaa meistä käyttää jokainen päivittäisessä elämässään, vaikkei meikkaisikaan. Hiusten ja vartalon pesuun, ihon ja huulien kosteutukseen, pysyäkseen raikkaana ja hyvän tuoksuisena jne. 

Kun sain kokemuksia Oriflamen tuotteista, oli niitä helppo alkaa suosittelemaan muillekin, sillä hyväähän suosittelee aina mielellään. 

Unelmien hehku nimi viittaa siihen, mitä Oriflame itselleni merkitsee. Sisäistä ja ulkoista kauneutta ja hehkua sekä unelmia, jotka ovatkin oikeasti tavoitteita (eli saavutettavissa olevia asioita). 

Tervetuloa mukaan Unelmien hehkuun <3 

Jos haluat lisätietoja Oriflamen edustajuudesta, mitä se vaatii ja mitä se voi antaa, niin laita minulle viestiä (hillevi.joutjarvi (at) hotmail.com) tai lue täältä lisää asiasta: LISÄTIETOA ORIFLAMESTA ja TIENAAMISESTA Kerron erittäin mielelläni lisää ja aina saa kysyä, mikä ikinä onkaan kysymyksenä! Minut tavoittaa myös Facebookin kautta. Olet erittäin tervetullut mukaan Facebookissa olevaan ryhmääni osoitteeseen: https://web.facebook.com/hillevijoutjarvioriflame/

💖:lla Hillevi
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti