torstai 3. tammikuuta 2019

Kuivien huulien pelastus

Joka ikinen talvi manaan huulien kuivumista ja puren kuivan ihon rikki. Tottakai tiedän, ettei huulien puremisesta mitään apua ole, mutta kuivaa kohtaa on vain pakko jostain syystä repiä irti. Ja yllätys yllätys, sen jälkeen huulet vasta kipeät ovatkin. 

Olen käyttänyt monenlaisia huulirasvoja, mutta en ole niistä saanut apua. Tuntuu, että samantien kun rasva katoaa huulilta, on alla aivan yhtä kuivat huulet kuin aiemminkin. Luonnollisesti jos huulet ovat jo ihan koppurat, niin rasva ei niihin oikein imeydy, mutta sama ongelma on ollut usein jo siinnä vaiheessa, kun huulet vasta tuntuvat kuivilta. Eli vähän kiristäviltä. Tiedätte varmasti tunteen! Se kiristävä tunne lähes pakottaa kokoajan lipaisemaan huulia, mutta sehän ei auta kuin hetken ja kokonaisuutena vain pahentaa ongelmaa. 

Tänä talvena tutustuin Tender Care-hoitovoiteisiin ja se oli rakkautta ensi sipaisulla. Huulet pysyvät kauan kosteutettuina, eikä kertaakaan tänä talvena ole tullut sitä kuivaa korppua huuliin, joka on aiemmin ollut joka talvi kiusanani, vaikka olen huulirasvaa käyttänyt. Olen aivan rakastunut, enkä enää ihmettele yhtään, miksi ihmiset hehkuttavat tätä tuotetta niin paljon! Jos kärsit kuivista huulista, niin suosittelen ehdottomasti tutustumaan Tender Careen.

Tender Care lienee yksi Oriflamen tunnetuimmista tuotteista. En ole vielä toistaiseksi kuullut keneltäkään siitä mitään negatiivistä. Tuote on oikeasti aivan loistava ja mikä parasta, siitä löytyy tuoksuttoman, mauttoman vaihtoehdon lisäksi myös eri makuja/tuoksuja. Omat suosikkini ovat tällä hetkellä kirsikka ja mustikka. 

Enkä pistä ollenkaan pahakseni söpöjä pakkauksia. Jo pakkaukset ovat tosi herkullisen oloisia ja kuitenkin myös tyylikkäitä, ainakin minun mielestäni. Huulirasva
Tender Care-hoitovoideTender Care-voide sopii huulten lisäksi kaikkialle, missä iho tarvitsee kosteutusta. Itse olen käyttänyt tätä huulten lisäksi kuiviin kynsinauhoihin, kyynärpäihin ja lapsen rohtumiin. Nuorin tyttäreni, joka on aistiyliherkkä, ei antanut viime talvena laittaa mitään voidetta huuliin eikä huulten ympäryksiin, sillä kaikki voiteet haisevat hänestä epämiellyttävälle ja hän sai kerran ikävän kokemuksen, kun laitoin rohtumaan kehäkukkavoidetta. Tyttö koki sen aivan kauheana. Oli todella kurjaa, kun tiesin, että ihoa olisi pakko rasvata, mutta lapsi ei olisi antanut siihen laittaa mitään, kun kaikki tuntui pahalta. Tänä talvena tyttö itse rakastui Tender Care-hoitovoiteeseen, joka ei tuoksu eikä maistu miltään ja itse pyytää lähes päivittäin sitä laittamaan. Aivan ihanaa, kun nyt iho pysyy hyvänä! 

Tyttö oli joulun jälkeen mummolassa pari päivää ja sinä aikana iho oli päässyt kuivumaan ja rohtumaan juuri suun ympäriltä. Oma vikani, kun en ollut tajunnut voidetta laittaa tytön mukaan reissuun. Kun näin rohtumat, ajattelin heti, että mitenhän nuo nyt saadaan hoidettua, kun muistissa oli meillä molemmilla viime vuosi niin selvästi. Olin positiivisesti yllättynyt, kun tyttö antoi mielellään Tender Carea laittaa, eikä se edes kirvellyt, vaikka iho oli ihan rohtunut. Seuraavana päivänä iho olikin jo paljon pehmeämpi ja sitä seuraavana päivänä rohtumakohtaa ei enää edes näkynyt. huulivoide
Tender Care - kirsikkaYhdessä pakkauksessa on 15ml / 13g voidetta ja se on todella riittoisaa. Tender Caren normaalihinta on 10 euroa, mutta esimerkiksi tällä hetkellä Kaneli-Tender Care maksaa 5,90e.  Makuvaihtoehdot vaihtelevat kausittain. Tämän hetkiset vaihtoehdot löydät klikkaamalla tästä, klik klik. 

Onko tuote Sinulle entuudestaan tuttu? Voin todella lämpimästi suositella tätä! I love it <3 
2 kommenttia:

  1. On tuttu ja tykkäsin <3 Minulla huulet kuivuvat oikeastaan vain silloin kun olen kipeänä. Kerran viikossa kuitenkin kuorin huulet ja rasvaan ne kunnolla ja silloin tälläinen huulivoide onkin kohdillaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tender Care on aivan ihana <3 Tuo kipeänä huulten kuivuminen on muuten ihan hurjaa välillä ja kurjentaa oloa vielä entisestään! Kuorinta onkin hyvä tapa pitää huulet kunnossa ja kun vielä sen jälkeen laittaa kunnon voidetta, niin on pehmeät pusuhuulet <3

      Poista